Over ons

Vanuit onze jarenlange ervaring in de accountancy proberen wij altijd in structurele oplossingen te denken. Als onze klant iets vraagt zullen wij altijd kijken of zaken nog slimmer en efficiënter geregeld kunnen worden. Verder besteden we veel aandacht aan de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen en jullie administratie. Dit doen wij door te werken in de Cloud, hierin zijn alle gegevens goed beveiligd en is er geen risico dat er gegevens verloren gaan.

Naast deze vooral praktische oplossingen richten wij ons vooral ook op de mens achter de onderneming. Wij proberen de klant zoveel mogelijk te ontlasten van allerlei financiële zaken die hem of haar afleiden van het doen van zaken.

Ons motto is dat je altijd moet streven om de financiële mutaties zoveel mogelijk bij de bron al goed vast te leggen. Waarom bankafschriften overtikken in de boekhouding als je deze via een automatische bankkoppeling kan inlezen? Waarom je inkoopfacturen en losse bonnen verzamelen en deze periodiek langsbrengen bij je accountant? Scan ze eenvoudig in of maak een foto met je mobiel en upload deze eenvoudig in ons scanportaal van Basecone

U scant, wij doen de rest! 

Neem contact met ons op!

Dan kijken we samen naar de mogelijkheden jouw administratie in te richten