Over onze aandacht

Jij staat centraal!

Vanuit onze jarenlange ervaring in de accountancy proberen wij altijd in structurele oplossingen te denken. Als onze klant iets vraagt zullen wij altijd kijken of zaken nog slimmer en of efficiënter geregeld kunnen worden.

 

Voorbeelden:

 

  • voor Seats2meet hebben wij een maatwerk koppeling laten bouwen tussen het reserveringssysteem van Seats2meet en ons boekhoudpakket Twinfield. Hierdoor worden alle verkoopfacturen volledig automatisch verwerkt in de boekhouding zodra deze uit het reserveringssysteem zijn verzonden. Hierdoor is de omzet in Twinfield altijd up to date.
  • een handelsbedrijf kwam laatst met de vraag of wij de boekhouder (die met pensioen ging) konden vervangen. In eerste instantie was dit een tijdelijke opdracht maar wij hebben de klant laten zien dat het ook voor de lange termijn een goede oplossing is. De klant had nog twee bedrijven waar continuïteit op de financiële administratie altijd een issue was. Wij hebben voor deze drie bedrijven een shared service center opgezet. De volledige boekhouding vindt in de cloud plaats. Op de drie locaties worden delen van de administraties verwerkt en wij als JURR doen de controlling. Wij verzorgen de aangiften omzetbelasting, maken de maandrapportages voor het management en verzorgen uiteindelijk het jaarwerk.

 

Ons motto is dat je altijd moet streven om de financiële mutaties zoveel mogelijk bij de bron al goed vast te leggen. Waarom bankafschriften overtikken in de boekhouding als je deze via een automatische bankkoppeling kan inlezen? Waarom je inkoopfacturen en losse bonnen verzamelen en deze periodiek langsbrengen bij je accountant? Scan ze eenvoudig in of maak een foto met je mobiel en upload deze eenvoudig in ons scanportaal van Basecone.

Naast deze vooral praktische oplossingen richten wij ons vooral ook op de mens achter de onderneming. Wij proberen de klant zoveel mogelijk de ontlasten van allerlei financiële zaken die hem of haar afleiden van het doen van zaken.

U scant, wij doen de rest!