Midden- en Kleinbedrijf

Voor de ondernemers met personeel is onze dienstverlening zeer divers. Wil je zelf je administratie blijven verwerken? Dat kan, maar dan het liefst in onze Cloud-omgeving zodat wij kunnen meekijken en de cijfers kunnen monitoren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor het verzorgen van de volledige salarisadministratie. Onze afdeling beschikt over meer dan dertig jaar ervaring in de branche.

Eigen boekhoudsoftware

Je boekt zelf in je eigen boekhoudpakket. Wij zullen de betalingen afletteren en door middel van een bankkoppeling zal het systeem controleren of de facturen met de bankafschriften overeenkomen . Ook verzorgen wij de btw- en de jaar-aangifte.

Facturatie en boekhoudsoftware

We leveren software waarin je zelf de boekhouding en facturen kan verwerken. Bovendien staan we altijd voor je klaar met advies en hulp. Je scant je bonnetjes en facturen gelijk in met de app, waarna deze gekoppeld worden aan de juiste kostenposten. Zo zorgen wij dat je boekhouding altijd up-to date is.

Volledige administratie

Zodra we je administratie volledig overnemen, kan je je als ondernemer volledig richten op de bedrijfsvoering. Met ons efficiënte en veilige boekhoudsysteem in de Cloud, is het zeer eenvoudig om bonnetjes en facturen in te scannen. De rest hoef je je niet meer druk over te maken.

Omdat elk bedrijf anders is bieden wij ook maatwerk oplossingen voor je administratie aan. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen en samen de verschillende mogelijkheden voor jouw boekhouding en administratie te bekijken.

Neem contact met ons op!

Dan kijken we samen naar de mogelijkheden jouw administratie in te richten